A társkeresés sikere nagyon sok tényezőtől függ, a legfontosabb tényező azonban maga a személyiség. Akkor leszünk vonzók egy nő szemében, ha beleszeret egyéniségünkbe. Szereti ahogy beszélünk, ahogy viszonyulunk az élet dolgaihoz, ahogy gondolkodunk.

A baráti, üzleti kapcsolatoknál is nagyon fontos a megjelenés, a kommunikáció és a személyiség. Akkor fognak velünk jó és előnyös üzleteket kötni, ha a hozzáállásunk, a kommunikációnk is ennek megfelelő.

Keressünk szövetségeseket

A sikerességünk – az élet legtöbb területén – attól is függ, hajlandóak vagyunk- e fejleszteni magunkat. Áldozunk – e időt, pénzt, energiát arra, hogy egyre jobbá és jobbá váljunk abban amit csinálunk. Egy elcsépelt mondattal élve: jó pap holtig tanul.
Nagyon is megéri fejleszteni magunkat akár a különböző irodalmak olvasásával vagy egy személyiség fejlesztő tréningen. Az önfejlesztés mindig előre visz. A sikerünk az élet legtöbb területén attól függ a leginkább, hogy a számunkra fontos emberek hogyan viszonyulnak hozzánk.

Ez egy nagyon fontos megállapítás, ezért hangsúlyozom még egyszer:

A sikerünk az élet legtöbb területén nagyban függ attól, hogy a számunkra fontos emberek hogyan viszonyulnak hozzánk.

Nem kell mindenkinek megfelelni. Sőt! Ez a kényszer soha nem hozott még jót. Ezért szándékosan mondom azt, hogy a számunkra fontos emberekre kell koncentrálni, nem mindenkire.

Az élet egy utazás

túrázás társaságban

Túrázás jó társaságban

Az életet úgy is el lehet képzelni, mint egy utazást, ahol a kiindulási pontból el kell jutnunk a célállomásig.
Jobban járunk, ha az út során szövetségeseket találunk, akikkel együtt mehetünk. Ők lesznek a barátaink, üzletfeleink, a családunk.  Ők segíteni tudnak ha baj van (Pl. megcsúszunk és nehezen tudunk felállni). Ráad

ásul az út sokkal élvezetesebb is lesz egy jó társaságban. Néha mi is segítünk a szövetségeseinknek, de ezt is élvezettel tesszük. Kellemesebb így utazni, mint szövetségesek nélkül.

 

Ha ellenségesek, visszataszítók, barátságtalanok vagyunk, akkor sok jóra nem számíthatunk. Nem igazán lesznek szövetségeseink az úton és ha segítségre lenne szükség, mindenkinek lesz egy jó kifogása, hogy miért nem tud segíteni. Ellenben ha a személyiségünk önbizalmat, határozottságot életörömöt vagy szenvedélyt sugároz, akkor a többiek hajlandók velünk barátkozni, együttműködni. Szívesen töltenek időt a társaságunkban. Ez fordítva is igaz. Ha vannak szövetségeseink, akkor értékes időt tölthetünk el olyan emberekkel, akiknek a társasága számunkra értékkel bír.

A rólunk kialakított kép

A rólunk kialakított véleményt nagyon befolyásolja az, ahogyan közösségi médiában megjelenünk. Ezért a közösségi média oldalunkat tudatosan kell használnunk és “építenünk”. Nincs helye a fröcsögő, panaszkodó, depressziós posztoknak (még akkor se ha egyébként igazunk van).

Laza férfi

Laza férfi

Ezen kívül nincs helye a közösségi médiában a rólunk készül előnytelen fotóknak sem. Egyszer megtörtént, hogy egy “jól sikerült” buliban készített rólam valaki egy fényképet. Nem igazán portfólió fotózás volt, hanem egy rossz pillanatban elkapott pillanat, amikor a lány éppen a születésnapjára kapott mobiltelefont próbálgatta. Másnap reggel pedig megjelölt a képen. Nem igazán előnyös arcomat mutatta az a kép…  Azóta az én engedélyem szükséges ahhoz, hogy bárki megjelöljön.

Ezek a képek inkább rontják az összképet. Nem a rossz minőségű, pixeles fotóra gondolok hiszen lehet egy rossz minőségű fotó is előnyös. Kicsit pixeles, de pozitív tartalmú kép.

Egy jó minőségű és előnyös fotó azonban telitalálat, ha szeretnénk a rólunk kialakított képet megtámogatni a közösségi médiában. Egy portfólió fotózás során általában ilyen képek készülnek.

A Randifotót pont azért hoztam létre, hogy akár a társkeresőben, vagy a facebookon kellemes személyiség, vonzó, önbizalommal teli kép jelenjen meg, így több szövetségest, barátot, barátnőt, üzlettársat tudhatunk magunk mellett.

Ha szeretnéd fejleszteni on-line jelenlétedet a kiváló fotókkal, akkor fontold meg, hogy eljössz egy fotózásra. Meglátod majd, a képektől az önbizalmad is nagyobb lesz, több dícséretben lesz részed és vonzóbb társaság leszel mások szemében.

Nézd meg milyen fotók készülnek a Randifotózáson:

Megnézem a fotókat

 

 

Ha már elszántad magad a jóKÉPŰségre, akkor kérj időpontot a fotózásra.

Jelentkezem a fotózásra

 

 

Iratkozz fel, és legyen tiéd a 2.500 Ft-os kedvezmény a fotózásra!

Az utalvány 2021. dec. 31-ig használható fel, és tetszőlegesen átruházható akár a barátod számára.