Te vajon tudod, hogy milyen fényképek lesznek előnyösek és milyenek nem az online ismerkedés során? Az egyik ingyenes magyar társkereső oldal megosztotta velünk a méréseit és statisztikáit, amelyek az eredményeit most Te is megtudhatod ebből az írásból.

Egy kép az nem kép, a társkeresőn! Lehet bármilyen jó a profilképed, amennyiben csak egyetlen egy fotót töltesz fel a randi oldalra, sokan elkezdenek gyanakodni, hogy valóban így nézel ki élőben is. A legfontosabb, hogy oszlassunk el minden kétséget és ne kettő, ne is három, hanem legalább 7 képet töltsünk fel az oldalra. A fényképek között legyenek jóminőségű profi fotóssal készített fényképek és saját magunk által készített hétköznapi fotók is, hogy többféle szituációban is megjelenjünk a párjukat kereső szinglik előtt. Természetesen legyenek olyan képeink, ahol az arcunk jól látszik, de az egész alakos fotókról se feledkezzünk meg, ahol a testalkatunk is megjelenik, írja az Első Találkozás társkereső.

Sikeres randi

Sikeres randi

A társkereső statisztikái alapján a napszemüveges fotókat mindenféleképpen kerüljük el, ugyanis annak a látszatát kelti, hogy valamit takargatni szeretnénk. Egy komoly párkeresőn ezért az arcunkat valamilyen eszközzel eltakaró képek (napszemüveg, üdítős üveg, mobil ) nem igazán szerencsések. A másik kerülendő képtípus, a drága autók előtti pózolás, ami a párkapcsolatot kereső nők többségében negatív érzéseket vált ki.

De milyenek is a legjobb profilfotók? Olyan ami a mi saját stílusunkat tükrözi! Ha nem hordunk sosem öltönyt, ne töltsünk fel öltönyös képet! Viszont, ha gyakran kirándulunk, esetleg kiállításokra vagy fesztiválokra járunk, mindenféleképpen tegyünk fel ilyen helyszíneken készült képeket is, mivel ezekkel tudjuk magunkat a legjobban bemutatni és elvégre eladni a másik nem számára.

Sikeres pártalálást és jó fényképezkedést kívánunk mindenkinek!

 

Iratkozz fel, és legyen tiéd a 2.500 Ft-os kedvezmény a fotózásra!

Az utalvány 2021. dec. 31-ig használható fel, és tetszőlegesen átruházható akár a barátod számára.